DataTjej2007 behöver din hjälp

Vi i projektgruppen har jättemycket att göra för att arrangera konferensen, därför behöver vi någon eller några som kan hjälpa oss med några små saker som vi inte hinner med. Detta gäller framförallt uppdateringen av DataTjej2007 hemsidan.

Sidan existerar och finns på [[http://www.datatjej.se]]. Ditt/ert jobb kommer enbart att innefatta uppdateringen av sidan. Du får all info/text/funktionalitet färdig och du ska bara lägga upp det så att det ser snyggt ut. Sidan är skriven i XHTML, CSS och JavaScript.

Observera att du inte behöver vara med i projektgruppen, ha andra ansvarsområden eller vara närvarade på våra möten (om du inte vill). Du kommer att bli kontaktad när det finns någonting som ska läggas upp på hemsidan.

Vi kan tyvärr inte erbjuda ekonomisk ersättning för det arbetet du kommer att göra, men DataTjej är ett unikt tillfälle för de få kvinnliga studenterna i vår bransch att träffa varandra och deras framtida arbetsgivare. Att anordna en lyckad konferens som uppfyller detta syfte är ett ansvar som ligger på oss alla, framförallt sektionens tjejer.

Om någon eller några känner sig intresserade eller utmanade så hör av er till mig så fort som möjligt på [[[email protected]|mailto:[email protected]]].