Basketmästerskap

Nu har årets första Idrottsråd varit och några fler idrottevenemang har blivit klara.

Nedan är del av samma information som i senaste Idrottsinfo-mailet. Har du inte anmält dig till maillistan än så gör det genom att maila mig.

KTH-Mästerskapen
Det är nu klart vilka grenar som ingår i KTH-Mästerskapen:

Basket 28/10
Innebandy 19/11
Volleyboll 3/12
Ultimate Frisbee 25/2
Fotboll 6/5
Brännboll 13/5

Basket
Den 28:e oktober är det meningen att första grenen i KTH-Mästerskapen skall bli av, denna gren är basket! Förra årets basketturnering innehöll ibland lite väl mycket wrestling, enligt dem som kunde reglerna. Därför har jag anmält datasektionen som medarrangör detta år, i hopp om att några av er som spelade förra året eller eljest är basketkunniga, vill vara med och skapa en turnering som visar hur basket skall spelas. Förhoppningsvis kan vi visa det med ett eller flera lag också och kanske försvara mästartiteln från förra året. Maila mig om du är intresserad av att delta i någondera aktivitet!

Obs, är man inte bra, men skulle tycka det vore kul att vara med på tävlingen bör man också anmäla sig. Det går som sagt ha flera lag, ha en supporterbänk eller kanske någon fotograf, eller allt möjligt man kan tänka sig som arrangör. Ju fler desto bättre stämning.

Om jag snabbt får in amälningar kan vi börja träna i förväg. Detta år har vi en liten budget i idrottsnämnden så det skall inte kosta mycket om ens något för er.

Rodd
Onsdag nästa vecka, den 27:e september, kl 11:00 kan de som vill få testa tävlingsroddbåtar på Årstaviken. Detta efter önskemål från flygsektionens idrottsnämnd. Jag skickar även inbjudan till övriga sektioner, så vem vet, det kanske blir ett litet mästerskap mellan sektionerna för de som vill. Det beräknas ta ca 2 timmmar och kostnaden är 0kr. Anmäl till mig.

Carl Henrik Laurell
Sektionsidrottsledare
[email protected]