Idrott för sektionsmedlemmar

Terminstartschocken har nu kanske lagt sig och du har tid och lust att delta i några idrottsliga aktiviteter inom sektionens ramar.

Några punkter på programmet:
Den 19:e september kommer jag vara med och besluta vilka idrotter som skall ingå i KTH-Mästerskapen detta år. Förra året erhöll vi en förnämlig 2:a plats bland sektionerna på KTH genom rekorderligt spel i innebandy, volleyboll, basket, ultimate frisbee och fotboll. Har du några önskemål på grenar inför detta år som du inte uttryckt än så maila mig bums.

Torsdagar fr o m 5 oktober finns det möjlighet att köra styrke- och konditionscirkel medelst bollspel, primärt basket och innebandy, som uppvärmning. Pretentionslös motion utan tävlingsmoment som alla kan delta i. Tid: kl 17 Anmäl intresse till mig.

Om du har några kompisar som vill testa något nytt så finns en social och nybörjarbetonad tävling i kapprodd för studenter den 7:e oktober i Uppsala, medelst fest efteråt. Roddbåtar och åror för att öva finns att tillgå genom mig.

Skulle jag få några önskemål från sektionsmedlemmar att spela en viss sport så hyr jag en hall till det. Tveka inte att meddela mig så kan jag ordna det billigt. Maila mig också för att bli tillagd på idrottsnämndens maillista, så är du garanterad att hålla dig à jour med det senaste gällande deltagande i KTH Mästerskapen med mera.

Carl Henrik Laurell
Ordförande Idrottsnämnden
[email protected]