Centigo söker civilingenjörer



Centigo är ett managementkonsultbolag och vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att öka den inre effektiviteten. Vi skapar unika resultat genom att tillföra spetskompetens och omfattande erfarenhet av verksamhetsutveckling och IT, kombinerat med nytänkande och affärsmässighet.

Vi rekryterar nu två juniorkonsulter till vårt affärsområde Handelslösningar, där vi erbjuder affärslösningar till kunder inom branschen handel. Till tjänsterna söker vi dig som vill utvecklas till affärssystemkonsult och kanske på sikt managementkonsult i en professionell och entreprenöriell omgivning. Du kommer att utbildas på Microsofts affärssystem Axapta för att så fort som möjligt kunna ingå i våra kund- och leveransteam. Du ska ha ett uttalat intresse för teknik, och en vilja ingå i vår specialistgrupp som utför utvecklings- och konfigureringsuppdrag. Därför får du gärna ha erfarenhet av och intresse för systemutveckling. Samtidigt förväntas du vara intresserad av att bredda dig som konsult inom process- och verksamhetsutveckling på sikt.

Skicka din ansökan på mail till [email protected] senast 2006-05-26. Bifoga: ett kort personligt brev (max en A4), din CV inklusive referenser samt studiebetyg. Märk ansökan ”intresse för systemutveckling”.

Annonsen finns som helhet här