2:a i KTH-Mästerskapen

KTH-Mästerskapen hade detta år redan spelats i Innebandy, Volleyboll, Basket och Ultimate Frisbee. Datasektionen hade där placerat sig 4:a, 3:a, 1:a respektive 2:a. I söndags spelades den avgörande grenen, fotboll.

Datasektionen ställde upp med ett stort lag blandade talanger som kämpade bra. Av fem lag i gruppen kom vi trea vilket inte gav oss en plats i slutspelet.

Det räckte dock till för att bärga en hedrande andraplats i de övergripande mästerskapen, den med marginal högsta placering Datasektionen någonsin uppnått i dessa sammanhang. Den övergripande vinnaren var Industriell Ekonomi.

Utöver en hög placering att skryta med har deltagandet i KTH-Mästerskapen utvidgat och stärkt sociala nätverk här på sektionen och även gentemot andra sektioner. Bedömt har också hälosnivån ökat, möjligen bortsett från under fotbollen vilken var lite skadebenägen. Långsiktigt ser jag dessa som de viktigaste delarna.

Avslutningsvis vill jag tacka alla som deltagit under året. Idrotten på sektionen kommer att runda av med något brännbollstillfälle samt möjlighet att prova kapprodd. Önskemål på grenar i KTH-Mästerskapen nästa år mottages varmt.

Mvh
Carl Henrik Laurell
Sektionsidrottsledare
[email protected]