Data den sportigaste sektionen?

Idag 23/4 spelades KTH-Mästerskapen i Ultimate Frisbee. Tyvärr ställde ingen av de få damerna i sektionen upp för Datasektionens ära genom att delta, vilket gjorde att vi fick spela med en spelare mindre på plan. Ett riktigt tungt handikapp i denna sport. Trots det lyckades sektionen besegra alla lag utom grenvinnarna, Samhällsbyggnad, och bibehåller andraplatsen i de övergripande KTH-Mästerskapen med minskad marginal uppåt. Inte illa! Nästa gren är fotboll.

På toppen står det nu i KTH-Mästerskapen:
1:a Indek 32p
2:a Data 30p

Det innebär att Datasektionen genom att placera sig bättre än Indek i avgörande gren, fotboll, har mycket god chans att kamma hem KTH-Mästerskapen. Något som vore tämligen sensationellt.

För det behövs dock en kämpainsats från så många som möjligt! Jag hoppas att du som läser vill vara med fotbollslaget i att ta sig an denna spännande utmaning. Obs! Du behöver inte vara bra, bara tro att det kommer bli roligt, nyttigt eller annat positivt adjektiv! Det finns en god chans att vi inte lyckas men om vi försökt är jag säker på att vi uppnått mycket gott ändå.

Den 7:e maj går tävlingen av stapeln och gemensam träning inför detta börjar omedelbart för de som kan.

Maila mig på [email protected] för att få all information om träningar och tävlingen.

Mvh
Carl Henrik Laurell
Sektionsidrottsledare
[email protected]