Reclaim!!

Det har äntligen blivit dags för terminens första sittning, RECLAIM, där vi i DKM återtar nycklarna till spritförrådet och drar igång hösten på riktigt! Missa inte denna chans att inleda terminen med stil – det kommer bli en kväll du sent kommer glömma. 🎫 Biljetterna släpps på söndag (15/9) vid midnatt!

Ni kan även hitta evenemanget på: https://fb.me/e/2xkb8t60a

Det är viktigt att notera att biljetterna inte säljs på först till kvarn-principen, utan de lottas ut till alla som anmäler sig inom tio minuter efter biljettsläppet, resten hamnar i en reservlista. Ettorna har 35 reserverade platser, men ettan kan ställa sig i kön för bägge biljetter. Länken till biljetterna hittar du här: https://tessera.datasektionen.se/events/25

⚠️ 7 platser är reserverade för Cliff och 9 för Titel. Det är också väldigt viktigt att du skriver in dina kostpreferenser i din Tessera-profil. Detta kan göras även efter att du har ansökt om en biljett, så se till att det är uppdaterat! 📍𝗩𝗮𝗿? META 🕕𝗡ä𝗿? Den 21 september kl. 18.00 🥼𝗞lä𝗱𝗸𝗼𝗱? Ovve eller okänsliga kläder 💸𝗕𝗶𝗹𝗷𝗲𝘁𝘁𝗽𝗿𝗶𝘀𝗲𝗿? 120 kr för alkoholfri biljett, 150 kr för alkoholfull biljett Detta blir en sittning du absolut inte vill missa – full av skratt, god mat och underbara minnen. Ta med dig en vän och glöm inte leg och kårleg. Ses där!