Afterwork med BCG Platinion

Delta i en kväll på BCG:s kontor i Stockholm för att lära dig allt om teknologistrategisk konsultverksamhet hos BCG Platinion!

BCG Platinion är en del av det ledande globala managementkonsultföretaget Boston Consulting Group (BCG) och fokuserar på strategisk IT-rådgivning, specifikt inom områdena IT-arkitektur, agila arbetssätt och cybersäkerhet. BCG Platinion rådgiver internationella kunder om deras affärskritiska techagenda och säkerställer en framgångsrik digital framtid.

Evenemanget äger rum torsdagen den 26e september, med start kl. 17:00, och handlar om att få insikt i BCG Platinion, vilka typer av ärenden IT-konsulter och IT-arkitekter vanligtvis arbetar med, samt hur du kan bli en del av teamet. Det kommer även att finnas gott om tid att njuta av mat och dryck i en avslappnad miljö, vilket ger dig möjlighet att lära känna varandra och ställa frågor.

Nyfiken på mer? Anmäl dig senast den 17 september för att säkra din plats på evenemanget via följande länk: https://on.bcg.com/BCGPlatinionAfterwork Eftersom platserna är begränsade, kommer din närvaro att bekräftas efter sista anmälningsdatum.