Cross-Country LAN (CCLAN)

Rise up gamers, det är dags att samlas för ett fett LAN. Inte bara i sektionen, inte bara på KTH, DET HÄR ÄR NATIONELLT!

Under helgen med start fredag 19 april 18:00, och slut natten mot söndagen, kommer sektioner från flera universitetscampus utspridda över hela Sverige att hålla i LAN samtidigt med speltävlingar och event emellan varje campus. Deltagare i detta stora evenemang inkluderar: Chalmers, LTH, UMU och LTU med dess campus i Luleå, Kiruna, Piteå och Skellefteå. KTHs bidrag till CCLAN kommer att äga plats i META, ordnat av DESC här i Datasektionen.

Ta med era datorer och spela uti natten, gibba på Nintendo Switch, upplev VR i Meta Quest 2 och spela brädspel! Delta i turneringar för Counter Strike, Smash, Minecraft & League of Legends eller spela vad du vill med andra på LANet.

Praktisk info Mat och dryck (alkoholfritt) kommer säljas. Alkohol och onykterhet i META kommer inte tilllåtas. Som vanligt inga nötter heller, som respekt till allergiker.

Ta med grenuttag och ethernetkabel (3+m rekommenderas). Man får inte sova i META men natten mellan fredag och lördag kommer det finnas sovplatser i Annexet i Nymble, så om du ska sova där ta med sovsäck också.

För att boka datorplats, registrera er på https://cclan.se/account/login med er @kth.se-adress och sen logga in med användarnamn (UTAN "@kth.se"). Gör färdigt kontot på https://cclan.se/account/create och till slut klicka "buy ticket". En plats på LANet kostar bara 25 kr. Med ett konto går det också att skapa lag och gå med turneringarna som kommer vara: https://cclan.se/esports

Det råder +1-policy så bjud gärna med en annan KTH-student!

Gå gärna med Discord-servern för CCLAN för att hålla dig uppdaterad!: https://discord.gg/fjx9NNpuHU

*För de med FEST-utbildning söker vi just nu efter några som kan vaka över LANet. Kontakta [email protected] vid intresse.