Öppet rep med Scala!

Är du nyfiken på att sjunga i kör? 🎶 Eller har du sjungit sedan du var fem och vill ha ett sammanhang att göra det på sektionen? Din väntan är äntligen över! 🎉

Den 11 april kl 18 kommer Scala ha ett öppet rep där alla sektionsmedlemmar kan komma och sjunga!

Scala är Datasektionens alldeles egna kör, och vi sjunger tillsammans på den nivå man är varje torsdag! Vi brukar repa in några låtar varje termin, och de som vill (en delmängd) har också ibland några uppträdanden.

Tanken är att det ska vara ett tillfälle att slappna av och tänka på något annat än studierna en stund. Ingen erfarenhet krävs! Du behöver inte veta din stämma, du behöver inte kunna läsa noter, du behöver bara ha en vilja att sjunga tillsammans. ❤️

Vad som kommer hända är först en uppvärmning, där vi kör lite lätta sångövningar, och sedan delar vi in oss i stämmor för att öva en låt. Ni som inte vet vilken stämma ni är kommer med mig och så tar vi reda på det. Sedan när vi repat ett tag samlas vi igen och sjunger låten tillsammans. Hinner vi så tar vi en till låt.

Därefter kommer vi fortsätta repa varje torsdag med ungefär samma upplägg. Men kom gärna just den 11e om ni är nya för att få en så bra introduktion som möjligt.

Salen vi har i år är V01 (inte V1, det är två olika salar!)

Hoppas vi ses där! Toodles 🐩

tl;dr: Kom och sjung den 11 april kl 18 i V01! Kom igen, det blir kul!🥳🦜