Sök Projekt Groda 2024!

Hej alla!

Hur ligger Datasektionen egentligen till när det ligger klimat och miljö? Vad kan vi göra för att bli mer hållbara? Hur kan vi engagera dataloger i ekologisk hållbarhet? Det är frågor Projekt Groda 2024 (GRön hållbarhet Och DAtasektionen) kommer ägna resten av året till att försöka besvara!

Vill du vara med och göra sektionen mer hållbar? Ordna event på hållbarhetstema? Sök projektgruppen!

Under året kommer vi genomföra en granskning av hela sektionens verksamhet, och sammanställa resultatet så att det finns lättillgängligt för alla dataloger. Vi kommer undersöka hur sektionen kan bli bättre på ekologisk hållbarhet och börja utforma ett konkret ramverk för hur sektionen ska uppfylla THS klimatpolicy. Dessutom ska vi hålla kul event på temat och ha diskussionsmöten som är öppna för alla sektionsmedlemmar. Ett kul och viktigt arbete, men ett stort arbete, som jag absolut inte kan göra helt själv. Så - brinner du också för att planeten inte ska brinna? Är du också trött på att ha klimatångest och vill göra något produktivt? Vill du vara med i ett nytt och spännande projekt? Tycker du om grodor? Vad väntar du på? SÖK PROJEKT GRODA 2024!:

https://forms.gle/FJQDY3fuiSxSAMpa8

Nyfiken? Vill du ställa frågor? Jag kommer finnas tillgänglig under sektionsmässan nu på tisdag 6/2, och kommer även sitta i Meta under lunchen på torsdag 8/2 för att svara på frågor, bolla ideér eller bara säga hej! Kom förbi och prata med hon med grod-baskern, kanske finns det fika att bli bjuden på också, vem vet…

Ansökan stänger 18/2 och intervjuer kommer ske löpande t.o.m. 23/2, men chansen att komma med är lika stor oavsett när under perioden du söker!

Vi ses? Grodliga hälsningar, Kristin