Vårbalen 2024

Snön smälter, träden börjar visa sina vackra knoppar och rosenfinken gör retur från sin solsemester i sydasien. Kort sagt så är våren äntligen här!

Konglig Datasektionen kommer även i år att fira detta med den vackraste, finaste, ljuvligaste och mest förtjusande sittningen som vi har att erbjuda. Vårbalen.

Ryktet säger att Vårbalsbiljetterna har en tendens av att sälja slut ganska så hyfsat snabbt, så se till att vara på hugget! Biljetterna släpps klockan 20:00 på onsdagen den 7e februari (!!!) under DKM och Vårbalens onsdagspub.

Vårbalen är Datasektionens finaste traditionsevent och något man verkligen inte vill missa! Så damma av schmecken och putsa upp skorna för en oförglömlig kväll med partner/vänner och hela fantastiska datasektionen!

Var och när? Vårbalen äger rum den 23e mars i Lavalhallen i Nacka. Eventet börjar med mingel och fördrink klockan 17.00 och sittningen börjar 18.00.

Hur? Högtidsdräkt - långklänning, frack eller motsvarande. Vad kostar det här kalaset? Studenter Alkfritt - 370 kr Studenter Alkohol - 450 kr Externa/alumner Alkfritt - 720 kr Externa/alumner Alkohol - 800 kr Vem? Medlemmar i Konglig Datsektionen samt alumner m. +1

+1:or som inte är sektionsmedlemmar går som externa och betalar fullpris. Välj isåfall en studentbiljett och en extern biljett

Biljettsläpp? Tid: 20:00 den 7e februari Länk: https://dsekt.se/varbalsbiljetter

Frågor? Skriv till Vårbalsarmén på godtycklig social medie, eller maila till oss på [email protected]