Metacraft Ă€r tillbaka om 10 dagar! đŸ€ŻđŸ„łđŸš€

VĂ€lkomna tillbaka, METAcrafters! đŸ„ł

TL;DR: METAcraft öppnar pÄ tisdag den 26 dec, 19:00 pÄ IP mc.datasektionen.se med en storslagen launch-event. GÄ med i Discorden och lÀs om servern sÄ missar du inget.

Det har varit tvĂ„ lĂ„nga Ă„r (irl) utan mining och crafting hĂ€r i sektionen, och efter vĂ„ra galna events lĂ€ngtar vi bara Ă€nnu mer till den klassiska vanilla-upplevelsen. Nu Ă€r vĂ€ntan Ă€ntligen över: **METAcraft gör snart sin storslagen Ă„terkomst! 🎉 **

Ta med era vÀnner och trÀda in i en vÀrld av under: samma spel ni Àlskar, med nya ansikte och gamla vÀnner, samt en hel del engagerande server-hÀndelser som aldrig tidigare skÄdats! Utforska vad som har hÀnt under de sista 1 000 Ären (i Minecraft), kriga för din plats i legenderna, starta upp ditt affÀrsimperium, eller konstruera ditt mÀsterverk, vare sig det Àr ett borg, en drake, eller en gigantisk labyrint. Vi garanterar att det kommer alltid finnas saker att göra i denna nya upplevelse: vi har fÄtt fundera och slipa pÄ det över ett helt millenium, trots allt! :diamond_sword:

Tisdagen, 26 dec kl. 19:00 öppnar METAcraft sina porter till helt nya & spÀnnande Àventyr. Den kommer börja med en launch-event dÀr ni kommer bland annat fÄ en ordentlig introduktion till allt som servern har att erbjuda, samt hemliga aktiviteter att utföra. Missa den inte!

LÀs om vad som kommer hÀr: https://mc.datasektionen.se/ GÄ med i vÄr Discord server sÄ att du inte missar en enda hÀndelse: https://dsekt.se/metacraft Server IP (Java 1.20.2): mc.datasektionen.se