Företagsevent hos SEB

Välkommen till en kväll där innovation möter ambition!

Välkommen till en inspirationskväll med Datasektionen KTH och SEB Tech! Under kvällen kommer du att få höra inspirerande samtal och diskussioner om banking, Machine Learning och AI samt hur det hänger ihop! Det blir även karriärfokus - hur du kickstartar du din tech-karriär på SEB! Mat & dryck kommer att serveras! 😋 P.S glöm inte ditt ID.

Agenda

17:00-17:15 Incheckning och välkommen till SEB.

17:15-18:15 Presentation från Anastasia Varvara, Manne Fagerlind och Parastu Rahgozar + frågor

18:15-18:30 Presentation av Shahin Salehi, Tech programme + frågor

18:30-20:00 Mat, mingel och mer interaktion med studenterna

Talare

Anastasia Varvara: hon är för närvarande Research Lead på SEBx, en innovationsstudio på SEB, där hon arbetar för att föra state-of-the-art AI till verkliga applikationer. Hon är också ansvarig för att samordna språkspåret för WARA Media and Language https://wasp-sweden.org/indus.../research-arenas/wara-media/, som syftar till att överbrygga klyftan mellan akademisk forskning och industri, och bidra till utvecklingen och antagandet av NLP-verktyg och metoder i Sverige. Hennes bakgrund är från KTH, där hon tog en doktorsexamen i datavetenskap.

Manne Fagerlind: Han arbetar som Technical Lead i Machine learning engineering team. Han började på SEB för fem år sedan som dataingenjör efter en lång karriär som backend-utvecklare och systemarkitekt.

Parastu Rahgozar: Hon arbetar som Scrum master i Data & Analytics-teamet. Hon började på SEB som backend-utvecklare och Scrum master för två år sedan. Parastu har en ganska annorlunda bakgrund, började som mediciningenjör på KTH, arbetade som konsult efter examen och fortsatte sin resa på SEB.

Shahin Salehi: Han arbetar som Data Scientist i Monitoring Solutions-teamet. Han kickstartade sin karriär på SEB inom Tech-programmet 2022. Han har en masterexamen i datavetenskap med inriktning på AI och data mining.