Vandring och övernattning i Roslagsleden

Välkommen till ett spännande vandringsevent längs Etapp 1 på Roslagsleden! 🌲🥾 Denna fantastiska 15 km långa sträcka tar dig på en naturskön resa genom Roslagens vackra landskap där du får uppleva den svenska naturen på ett mer äventyrligt sätt. Det krävs ingen tidigare vandringsvana för att delta, men du måste vara i god form och kunna bära din egen sovsäck 💪🏞️.

Vi kommer att mötas utanför META fredagen den 22 september kl. 17:30 och därifrån åker vi mot Roslagsleden där vi kommer att vandra, laga mat på stormkök och sova i tält under stjärnorna ✨🏕️. Vi beger oss hemåt lördagen den 23 september runt kl. 17:00. Idrottsnämnden bjuder på maten 🍲.

OBS Man måste inte övernatta utan det går bra att endast delta på vandringen och sen åka hem på kvällen. Vi kommer att stanna vid Rösjö camping där man kan ta buss 607 mot Danderyds sjukhus och från Danderyds sjukhus kan man ta tunnelbanan hem.

(Om du ska övernatta) Ta med din sovsäck och en positiv inställning, och låt oss tillsammans skapa en oförglömlig upplevelse i naturen! 🌿🌟

VIKTIGT Man måste ha med sig egen sovsäck, vandringsryggsäck och vattenflaskor! Förhoppningsvis går det att låna om man inte har, men vi kan inte lova något 🎒💧.

Om du inte ska sova i tält rekommenderar vi att du tar med något redskap för att hålla myggen borta när du ska sova. Myggnät brukar fungera bra 🦟.

Datum: 22/9 - 23/9 Startpunkt: META Målet: Etapp 1 Sträcka: 15 km 🗓️🏞️🥾