2 veckor kvar till dJubileet

Oj vad snabbt tiden går. Nu är det bara 2 veckor kvar tills dJubileet drar igång!

På tal om tid så kommer vi återigen besvara den eviga frågan "Var det bättre förr?" med Lunchföreläsning: Var det bättre förr? och en Sektionshistoriaföreläsning.

På Lunchföreläsning: Var det bättre förr? så kommer vi att bjuda in två av våra hedersmedlemmar. Nämligen den gamle programansvarige Stefan Arnborg och den gamle kanslichefen Inger Larsson för att berätta om både roliga och kusliga händelser i Datateknikprogrammets långa historia.

Lunchföreläsning: Var det bättre förr? tar plats den 26/9 klockan 12:00 och det kommer (såklart) bjudas på lunch! Alla som vill ha mat kommer behöva fylla i Facebook eventet, formuläret öppnar klockan 13:37 den 13 september.

På Sektionshistoriaföreläsningen så kommer vår kära Sektionshistoriker Isak Lefévre att berätta om alla händelser i Sektionens historia som är lite roligare än de händelser han inte berättar om, förutom de han inte får berätta om.

Sektionshistoriaföreläsningen tar plats den 29/9 i META klockan 17:00 i koppling med vår sångarafton. Det kommer bjudas på mat även här! Om du vill ha mat (och en prioriterad plats) behöver du fylla i formuläret som går att finna i Facebook eventet, formuläret öppnar klockan 13:37 den 13 september.

Hoppas att vi ses där!