Välkomna (tillbaka) till META!

Hej bästa Data och Media! Först och främst ett varmt välkomnande till alla nya studenter hoppas ni trivs bra än så länge, och varmt välkomna tillbaka till er andra! Media och Data har turen nog att ha en sektionslokal i sin ägo vid namn META. META är vår vackra lokal som alltid tar hand om oss, såå… det innebär att vi måste visa lite kärlek tillbaka! Det är nämligen så att META har inte alltid lämnats i ett okej skick under senaste veckan. Om man är ensam kvar i META och bestämmer sig för att lämna MÅSTE man se till att ALLA fönster (kolla gärna mötesrummets fönster också) och dörrar är stängda! Dessutom ska lamporna släckas, META spökena föredrar dark mode. 😎

Tl;dr: Sist i META ser till att dörrar och fönster är stängda och att lamporna är släckta!

Utöver dessa mer allvarliga händelser ovan så följer även här lite bra att veta info:

  • Era päron kommer inte till META och diskar så se till att ni handdiskar allt ni använder.

  • Dörren till META är lite tung och handtaget går lätt sönder, därför är det alltid bäst att använda den automatiska dörröppnar knappen, det sparar METAdorerna massor av arbete!

  • META har ibland (ganska ofta) dålig luft, detta blir lite bättre om man forcerar ventilationen. Detta görs genom en timer knapp som sitter till vänster om skåpen i kökspentryt (alltså i hörnet längst in i kökspentryt).

// Lokalchef, som helst inte vill bli av med sitt hem!