Valborgspubrundan 2023

𝗩𝗔𝗟𝗕𝗢𝗥𝗚𝗦𝗣𝗨𝗕𝗥𝗨𝗡𝗗𝗔𝗡

Vi är börjar det äntligen bli dags för den 𝙢𝙖𝙭𝙭𝙖𝙙𝙚 tiden på året där klubbmästerier över hela stockholmsområdet slänger upp dörrarna för den mest spännande pubrundan du har sett i ditt liv! Det blir en kväll där alla med biljetter kan besöka, ta märken hos, eller bara ha det gött på alla dina favorit studentpubar. Mer info om biljetter kommer senare! META blir inget undantag, utan vi kommer att ställa till med en riktigt trevligt liten Wreck-it Ralph temad pub/klubb. Hos oss kan nu antingen bara njuta av den 𝙢𝙖𝙭𝙭𝙖𝙙𝙚 stämningen eller ta några av våra sprillans nya sektionsmärken som kommer att finnas tillgängliga då!

Biljetter kommer säljas 𝗣Å 𝗣𝗟𝗔𝗧𝗦 utanför 𝗠𝗘𝗧𝗔 (se bild) på tisdag 𝟭𝟴/𝟰 under lunchtid från 𝟭𝟮:𝟭𝟱 (PRICK). Biljetter kostar 250 kr och ger tillgång till alla pubar som finns listade på https://valborgspubrundan.nu/ . 𝟭 𝗕𝗶𝗹𝗷𝗲𝘁𝘁 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻!

Det är 𝑓𝑜̈𝑟𝑠𝑡 𝑡𝑖𝑙𝑙 𝑘𝑣𝑎𝑟𝑛 som gäller. Biljetter kommer endast säljas till sektionsmedlemmar av Konglig Datasektionen eller Medieteknik på KTH, så medtag kårleg.

Vi har endast 90 biljetter men var inte ledsna om ni inte får biljett, för vi kommer tillåta alla deltagare på valborgspubrundan i Stockholm att komma in på DKMs pub i år, oavsett om du har band eller inte. Det finns också tillfälle att köpa begränsat antal biljetter på SSCO:s kontor på Sveavägen 110, den 18/4 kl 18:00.

Om ni har några frågor gör ni bäst i att skriva till oss här på facebook eller mejla dkm@datasektionen.se.

Vi ses på VPR! 𝘿𝙆𝙈 ❤