Event med SEB

Välkommen till en kväll med SEB och NLG! Kvällen kommer att bestå av samtal, mingel, mat och dryck. Du kommer att få lyssna på en paneldiskussion om cybersäkerhet från personer som arbetar med cybersäkerhet på SEB, och en presentation från cybersäkerhetsföretaget Cparta.

När: 30/3 17.30-20.00

Var: SEBs kontor i Solna, Stjärntorget 4

Anmäl dig här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBJ3yjfCvClb8z3UWvKFZCCltjp1fvizycQL5GRhvy_Q0UBg/viewform?usp=sf_link

Mer information om evenemanget:

Paneldiskussion: Presentationer, mingel, mat och dryck kring cybersäkerhet

Nästan varje aspekt av våra liv har digitaliserats och världen utforskas via våra fingertoppar via skärmar och tangentbord. Informations- och cybersäkerhet utgör grundläggande förtroendepelare i dessa digitala ekosystem. Detta är ännu mer sant när man driver en bank. Den här kvällen handlar om utforskningar av områden som hotaktörer och landskap, hotintelligens, molnsäkerhet, säkerhetsoperationer och de pågående paradigmskiftena inom AI-stödda hybridattacker. Du kommer att träffa Dick Svensson, Kristian Borryd, Milena Friend, Predrag Mitrovic och Sara Bäckner från SEB samt säkerhetsproffs från Cparta. Vi kommer att mingla kring mat, dryck och vårt favoritämne – Cybersäkerhet.

Presentation från Cparta: Modern hacking: ett realistiskt scenario

Cparta är ett företag dedikerat till att skydda svenska kommersiella intressen genom att tillhandahålla skräddarsydda cybersäkerhetstjänster. Cparta kombinerar expertis, innovation och engagemang för att säkra vår kunds digitala integritet. www.cparta.se. Sandra och Martin kommer att förklara vikten av cybersäkerhet i ett digitaliserat Sverige. Presenteras är en realistisk attackkedja följt av blå teamrespons, baserad på verkliga incidenter, och de åtgärder som vidtagits av Cparta tillsammans med SEB för att försvara Sveriges kritiska infrastruktur.