Halvårsfesten – 40-års dJubileet

Orkar du inte vänta ända tills hösten när dJubileumsveckorna startar? Då har du riktigt tur att halvårsfesten har anlänt!

Men vad är en halv? En halv är det irreducibla bråk som ges genom att dela ett med två (½), eller ett valfritt tal med ett annat tal av det dubbla värdet.

Men vad är ett år? Ett år är tiden det tar för planeten Terra (även känt som jorden i mindre sofistikerade kontext) att åka ett helt varv runt Sol (även känt som solen i mindre sofistikerade kontext).

Och vad är då en fest? En fest, även känd som en festlighet, kalas eller galej, är ett högtidligt socialt evenemang med fler än en deltagare.

dJubileet bjuder in dig på en utomjordlig kväll för att fira att det bara är ett halvt år kvar tills självaste Konglig Datasektionen fyller 40 år. Var redo för mat, dricka, vänner och kanske till och med ett besök av självaste Alien Albin och hans vänner.

Biljettsläpp kommer ske den 22:a mars klockan halv åtta

Var: META När: Den 29e april klockan 18:00 Klädsel: Ovve Pris: 150 kr för alkfull, 120 kr för alkfri Biljettlänk: https://hf.djubileet.se/