dJubileet

Året var 1983 och på KTH hade en ny utbildning skapats. De första datalogerna sökte likasinnade och gemenskap, och så kom Konglig Datasektionen till den 7:e oktober samma år. Sedan dess har sektionen firats var femte år med buller och bång.

dJubileet händer alltså bara var femte år, och är troligen det största eventet som händer under din tid på sektionen. För att fira alla våra underbara projekt, nämnder och medlemmar är det i höst dags att fira att sektionen har funnits i hela 40 år, och det kommer bli större och bättre än någonsin!

Vi mjukstartar med ett hemligt spektakel under våren för er som bara inte kan vänta till hösten. Födelsedagsveckorna i september och oktober kommer sedan vara fullspäckade med roliga event. Detta innehåller bland annat en finare tillställning i form av en banquette värdig kungen själv, och avslutas med den ballaste och mest urflippade slutfesten ni kan tänka er. Resten av dessa veckor kommer bestå av event där vi samarbetar med andra delar av sektionen.

Vi drar igång 25/9, har banquette 30/9, och avslutar med slutfesten den 14/10. Så in med dessa datum i kalendern och följ oss på sociala medier @djubileet för att inte missa biljettsläpp och annat coolt.

Ni kan även surfa in på vår hemsida djubileet.se för att läsa mer. Sidan kommer fyllas på allteftersom ju närmre hösten vi kommer.

Med galaxer i våra braxer,

dJubileet