D-rektiv

I enlighet med stadgarnas §4.4 Brådskande ärenden utövar jag D-rektoratets befogenheter för att i enlighet med §4.8 D-rektiv i desamma utfärda ett D-rektiv kring sektionsmedlemmarnas liv och leverne.

D-rektivet lyder som följer:

Livet kan kännas monotont ibland, våga testa nya saker. Det värsta som kan hända är att du nöjer dig mer med din tidigare tillvaro.

Det har varit ett fantastiskt år med många storverk, vi har haft ett år utan inskränkande restriktioner, vårbalen blev av efter att ha blivit inställd två år i rad, vi har haft den största D-Dagen någonsin, en storslagen mottagning, fantastisk studiebevakning och jobbat en hel del på externa relationer. Det finns mycket mer, Sektionen utvecklas i hög takt.

Tack till alla som har gjort Sektionen till var den är under 2022! Jag vill också rikta ett särskilt stort tack till alla underbara funktionärer som utvecklat och arbetat för Konglig Datasektionen under 2022, det har varit till stor glädje att arbeta med och för allihop. Vidare önskar jag alla funktionärer ett bra 2023, jag vet att ni kan uträtta stordåd.

Vi ses på vägarna/i spåret/backen — David Puustinen, Ordförande 2022