Filmkväll

Är du redo för ännu ett specialevent från META:s internationella grupp?

Vi presenterar: The Square (på svenska: Rutan), en svensk produktion som spelades in i Göteborg, Stockholm och Berlin och som nästan vann en Oscar för bästa utländska film 2018!

Utan att spoila något om handlingen kan vi berätta att filmen är en satirisk komedi om konst, makt och Stockholms konstmuseum.

Filmen är ett svenskt original, men vi kommer att titta på den engelska versionen med engelska undertexter, så att alla kan njuta av den, oavsett om du kan svenska eller inte (men jag vet att du kan).

Det kommer även finnas popcorn och snacks under filmen.

Hoppas vi ses på måndag!

🎬Film: The Square, 2017, 2:30h, engelska med engelska undertexter 🍿Snacks: Det kommer att finnas popcorn och vissa snacks gratis! 🗓️Datum: Det är en dag som är en dag för den här gången. ⏰Tid: 17:00, filmen börjar 17:30!

Evenemanget är öppet för alla som studerar datateknik och medieteknik. Alltså är icke-internationella också välkomna! Vi har dock ett begränsat antal platser (50), så anmäl dig här för att garantera en plats (du kan också komma utan att anmäla dig, men vi kan inte garantera en plats)

Anmäl dig här: https://forms.gle/ZGSQgHx2upJXJm6Z9

Facebook event: https://fb.me/e/2Hq1Nw2Mg