Årskursmärke D-22

As per tradition ska varje årskurs skapa sitt egna exklusiva årskursmärke. Det ska representera er som en årskurs på er ovve och det är så klart viktigt att det blir bra. Och nu har det äntligen blivit dags för D-22 att skapa sitt egna märke!

Om ni inte har sett hur andra årskursmärken ser ut så finns det många exempel på damm under årskursmärke-taggen! Jag kommer även lägga upp ett template och några exempel om ni följer Prylis på Facebook.

Så hur det går till är att alla i årskursen får skicka in hur många bidrag som ni vill till Prylis. Märkesbidragen skickas in som en bild. Vi kommer även behöva en text som kommer stå runt designen vilket ni också behöver skicka in. Sista datumet att skicka in kommer vara på måndagen den 7/11 23.59. Tävlingen kommer avgöras på puben onsdagen den 9/11. Alla i D-22 kommer få möjlighet att rösta på designen och texten ni tycker om mest. Det vinnande märket kommer sedan beställas och vara till salu på alla ordinarie Prylis-försäljningar!

Skicka gärna alla frågor eller bidrag på design och/eller text till [email protected]. Använd gärna vektorgrafik (Inkscape, Illustrator) eller hög upplösning på era rasterfiler (Photoshop, Krita, Gimp) designer så det blir så bra som möjligt!