Studerandeskyddsombud söker klagomål!

Dataloger! Rustlobbyister! BlueJ-försvarare! Studenter på datasektionen! Se hit!

Har du någonsin känt att arbetsmiljön på campus och övriga studielandskap är i behov av förbättring? Har du någonsin ådragit dig en skada, liten som stor, i samband med dina studier eller övriga studie- eller sektionsrelaterade aktiviteter? Tycker du att studiemiljön på campus sänker ditt humör och önskar du att den görs lite mysigare mer hemtrevlig? Får du ryggskott av föreläsningsstolarna? Eller har du kanske upptäckt någonting annat som kan göras för att förbättra studie- och arbetsmiljön här på KTH?

I så fall vill jag höra vad just du har att säga! I egenskap av Studerandeskyddsombud på datasektionen är det min uppgift att försöka åtgärda arbetsmiljöproblem, både fysiska och psykiska, och förebygga potentiella skador i samband med studierna, men för att kunna göra detta på bästa sätt behöver jag din hjälp!

Om du har upptäckt ett problem, eller har ett förslag på en förbättring i den allmänna studiemiljön på campus, tveka inte! Ta kontakt med mig på [email protected] redan idag! Inga förändringar är för små för att kunna göra skillnad och inga problem är för stora för att kunna lösas!

Må fint och stay safe, Emil Wallgren Eder SSO