Biljetter till METAspexet 2021 är ute!

Nu är väntan äntligen över! METAspexet är återigen på en teater nära dig efter två år. Denna gång i form av den radikala kanalen Kanal Radikal eller TV-stjärnornas krig. På en TV-studio någonstans i Sverige gnabbas de två TV-personligheterna Gordon och Frida om livet på studion. Efter många år av sjunkande tittarsiffror så behöver de en skjuts uppåt, annars riskerar studion att falla i bitar - bokstavligen. Detta visar sig dock vara svårare än de tror med en inkapabel chef, koffein-injicerad producent och rent ut sagt skitprogram. Då dyker företagsmagnaten Melinda Moneybags upp med ett förslag, men har hon verkligen studions bästa i åtanke?

Detta och mer får ni reda på om ni går på någon av våra tre föreställningar på Teater Tre: 28/8 kl. 19:00 (Premiär) 29/8 kl. 14:30 (Matinén) 29/8 kl. 19:00 (Slasque)

Biljetter går att köpa här (använd koden STUDENT för studentrabatt) : metaspexet.se/biljetter Skriva till era kompisar om detta går att göra här: facebook.com, instagram.com, Canvas diskussionsforum