Schackturnering

Hej Sektionen!

Nu på onsdag ska vi som sagt ha en schackturnering för att avgöra sektionens bästa strateg. För att ge er något av en smakbrytare så kommer vi denna vecka att ses i gathertown, en social plattform som kan liknas vid Habbos bortglömda brorson. Länken till gathertown kommer att vara densamma som under sektionsmässan (alltså https://gather.town/app/uu7HqOH2jkNM1Izn/sektionsmassa).

Vi ses som alltid vid 17:17 men själva turneringen drar nog igång runt kl 18:00, så se till att du hoppat in i gathertown innan dess.

För att underlätta förs oss så skulle vi uppskatta om ni kunde signa upp er i detta formulär (https://forms.gle/nZQ8VnF3bHNq7hv57) innan onsdag, samt skapa ett konto på chess.com. Prylis har även enligt tradition utlovat ett pris till den som segra skall. Att kalla priset för legendariskt är minst sagt en underdrift, enligt prylis iaf.

Vi kan även passa på att säga att spexet kommer att hålla i en temasläppspub i samma gathertown rum, så om man har lite downtime mellan matcherna så kommer det att finnas mycket annat att göra.

Ha det bra så ses vi på onsdag.