ZOOm-pub: Sista dagen att SÖKA Mottagningen 2021!

Dagen vi har väntat på är snart här, första puben för i år!! Det är dock inte vilken pub som helst, utan det är en pub som hålls av titel och det är er SISTA chans att ta den FANTASTISKA möjligheten att SÖKA mottagningen 2021! ❤️ Puben blir självklart digital över ZOOm. De olika grenarna kommer att ha varsitt break-out room och det kommer att bli möjligt för er att ställa alla era frågor, hänga med varandra, spela spel och njuta av filmer från tidigare års mottagningar. Temat är ZOOm och vi i titel kommer att se till att ha fantastiska ZOO-utklädnader och otroliga bakgrunder. Vi hoppas att ni ser till att göra detsamma! Under puben är olika aktiviteter inplanerade och vi kommer att ha ett main-rum där olika spännande saker händer varje kvart. Det hela kommer att avslutas med en tävling där vinnaren kommer att få ett fantastiskt pris! Vi kan lova att ni inte vill missa det!

Om man bara kan komma en liten stund, eller inte kan vara med direkt från början, ingen fara! Kom när ni kan, men vi kan lova att detta är något ni vill planera in i kalendern, och ni kommer att ångra er om ni inte är med från start!

Så ta fram era bästa ZOOm outfits, välj en fantastisk och kreativ bakgrund, och häng med på en kväll med titel ni sent kommer att glömma!!

Vi ses på ZOOm! Stora kramar från Titel 21❤️ (Och glöm såklart inte att söka mottagningen 2021 på https://datasektionen.se/mottagningen/janifattar)