dÅre 2021 inställt

Hej allihopa! Jag och resten av dÅrestaben har tagit det tunga beslutet att ställa in dÅre 2021. Efter mycket planering och diskussioner har vi tyvärr kommit fram till att vi inte kan genomföra evenemanget med gott samvete, då vi känner att vi inte kan garantera ett säkert evenemang för alla inblandade.

Vi har på senaste tiden börjat ifrågasätta våra motiv bakom denna resa. Det är inga större evenemang som sker på sektionen just nu, och det är av bra anledningar. Det var ett flertal svar i det anonyma formuläret som uttryckte oro över att vi tänkt genomföra detta, och jag vet att min mamma inte är superstolt över att jag anordnar denna resa just nu. Vi har kommit fram till att det helt enkelt inte känns rätt i själen att dra till Åre med 96 studenter, där vi reser och bor tillsammans, samtidigt som Folkhälsomyndigheten rekommenderar oss att inte träffa någon utanför våra hem.

Vi hoppas att ni kan förstå hur vi resonerar, men samtidigt förstår vi att det här är en besvikelse för många. Vi ber om ursäkt till alla som gjort upp planer för dagarna i januari. Har ni några som helst frågor om vårt beslut, så tveka inte att kontakta dÅrestaben!

Ta hand om er, och tagga dÅre 2022. ❤️