ZOOM PUB

Det har gått lång tid utan pubar och vi har saknat er kära gäster!! Vi har funderat och planerat och kom fram till att vi kommer ha en online pub över zoom nästa onsdag (13/5) där ni kan bjuda in era vänner och hänga! Tanken är att vi från DKM agerar som värdar i olika zoom möten men ni kan självklart göra som ni känner för! Mat och dricka kan vi tyvärr inte servera så det får ni fixa på egen hand, behöver ni rekomendationer äre bara fråga på!

HUR KOMMER DET GÅ TILL?? 17:17 kommer zoom vi släppa ett status här i eventet med 8 olika zoom möten, där man kan välja själv vilket rum man vill joina, alla rum kommer ha ett tema och aktiviteter men man självklart ba joina för att snacka med sina vänner. Ett av rummen kommer vara quiz rummet där ni kommer få vara med i en liten musikquiz klockan 18 och en liten kahoot tävling kl19. För kahoot tävlingen utlovas det ettnajs pris som utlovning! Har ni frågor eller funderingar kring puben är det bara fråga på, vi svarar väldigt snabbt! Ni kommer ha möjlighet att få antingen hänga med oss i de olika rummen eller i privata (man skriver till host) breakout rooms om ni vill!! Aktiviteterna skiljer sig från rum till rum men kan vara beerpong, fibbage, namnscramble osv. Har ni recommendationer eller idéer är det bara medella oss! TL;DR joina zoom puben, Det blir mysigt!! Där man kan träffa sina vänner (bjud dem) och bekanta och vara med i en kahoot tävling och andra roliga aktiveter!

Mat ›››››››››››››››››› www.ica.se/ Öl & cider ››››››››› www.systembolaget.se/ Drinkar & shots›› www.systembolaget.se/ Alkoholfritt ››››››› www.systembolaget.se/