Val-SM

Den 19:e maj kommer Val-SM att hållas på distans klockan 17:30. Vid uppskjutet möte sker detta den 26:e maj klockan 17:30 på distans. Motionsstopp är den 5:e maj.

På SM kommer vi att ha val för flera funktionärsposter. Det kommer även att behandlas motioner och propositioner samt de bordlagda ärendena om verksamhetsberättelse, bokslut och ansvarsfrihet för D-rektoratet 2019.

HOW TO VAL-SM I CORONATIDER När ni ansluter kommer ni hamna i ett waiting room. Vi släpper strax efteråt in er i mötet. När ni kommer in vill vi att ni byter ert namn till ert fullständiga namn och KTH-id, till exempel “Niklas Vatn (nvatn)”. Därefter släpper vi in er i ett breakout room som heter Hallen. Där vill vi att ni legitimerar er med ert student-id genom att skicka en bild på det till Joaquin. Vi lägger då in er på mentometer så ni kan rösta och så bjuder vi in er till ett breakout room som heter L1, där har vi mötet. Om något inte funkar kan ni gå till Main room där ni hittar teknisk support (Jakob C). För att komma dit får ni trycka på leave break out room. Om ni lämnar mötet så vill vi att ni skriver till Mentometer (Kitty) att ni lämnar mötet.

Vi ses på SM!!

Zoom-länken till mötet hittas här

Kallelsen hittas här

Handlingarna hittas här

Protokollet hittas här