Gamlingpub!

DET VAR BÄTTRE FÖRR!! Jag minns tiderna när... Brukar du känna så ofta? Brukar du känna att tiden bara flyger för fort?

Då är den här puben något för dig!! Vi har gamlingmusik (gamla goda klassiker), Vi har Magnus, Vi har gamlingberättelser och mycket mer!

Minns ni till exempel tiden när vi inte var gifta med Media eller ens hade en sektionsbil( va!?? ) NEJ! Inte vi heller, men det finns andra som upplevt dessa tider och nu har ni alla chansen att hänga med dessa gamlingar och höra alla dessa berättelser och roliga historier från deras tid!

För er som inte vet är denna pub dedikerad till hjältarna som gått på data förr och tagit examen (eller asså ish tagit examen :/ ). Vi brukar årligen få besök av dessa härliga människor och får både höra om hur det var på deras tid men också visa de hur vi gör nuförtiden!

Till gamlingarna: Välkomna tillbaks till META( om ni ens vet vad META) från 17:17 vid Osquars backe 21! Kom o säg Hej till dagens dataloger eller hej till era gamla vänner!! OBS: Gå inte till ESCAPEN!!!!

TL;DR Kom förbi o träffa de här veteranerna! Ställ frågor till dem och vem vet! Ni kanske får höra på en rolig berättelse eller två (förmodligen mer än så)

Mat ›››››››››››››››› 30kr Öl & cider ›››››››››› 15 kr+ Drinkar & shots ›››› 35 kr+ Alkoholfritt ››››››››› 10 kr+

Bilder kan kommas att tas under puben, Skriv till oss direkt här på Facebook om ni inte vill fotas eller vill att vi tar bort en bild!

Puben är öppen för medlemmar i Data- och Mediesektionerna vid KTH och +1. Glöm inte leg och kårleg.