Företagspub: Qometpub med Qliro

Det nya årtiondet kan såklart inte börja utan en företagspub!! Denna gång besöks vi av Qliro som är ett ledande fintechbolag på den nordiska marknaden som erbjuder flexibla betallösningar för e-handlare och förmånliga sparkonton och lån för konsumenter.

Har du ett eget projekt på g och stött på problem? Fråga en från Qliro på plats! Vi kommer alltså få besök av 10-15 utvecklare från Qliro. Allt ifrån IT-säkerhetetsexperter, App, Web, back-end, bigdata-utvecklare till juniorer.

Medellande från Qliro: --------------------------------------- Vi kommer erbjuda de studenter som kommer till pub möjligheten att få en direktkontakt på Qliro något vi kallar ”mentor@qliro” där man kan på ett mer avslappnat sätt få svar på alla ens frågor om kariär, tech, Qliro eller liknande samt får möjligheten att träffa oss på vårt kontor.

Vi har även öppnat upp möjligheten att söka Junior developer (Fontend, App och Fullstack) med möjlighet att antingen jobba vid sidan av studierna eller heltidstjänst. Finns det intresse för Exjobb inom Cloud, Business Intelligence eller Event baserad arkitektur så har vi även en öppning för det med.

SÅ KOM FÖRBI, häng med era vänner och säg hej till Qliro på årets första företagspub! Detta betyder självklart GRATIS mat och barbongar, vilket för er som inte vet betyder gratis dricka!!

Mat ›››››››››››››››› GRATIS (Så länge det räcker) Öl & cider ›››››››››› 15 kr+ Drinkar & shots ›››› 35 kr+ Alkoholfritt ››››››››› 10 kr+

Bilder kan kommas att tas under puben, Skriv till oss direkt här på Facebook om ni inte vill fotas eller vill att vi tar bort en bild!

Puben är öppen för medlemmar i Data- och Mediesektionerna vid KTH och +1. Glöm inte leg och kårleg.