DKM presenterar: dJulmiddagen

Det är varmt och mysigt, du sitter och läser din favoritroman framför elden med en varm choklad vid julgranen. Det doftar pepparkakor och saffran och allting är bra! Har ni inte saknat dessa känslor? Har ni inte saknat julen?

Det har vi med. Därför fortsätter vi den fina traditionen med ett otroligt julbord på dJulmiddagen, med massor av trevligheter och mysigheter! Julklappsbyte är också tradition 🎁 , kanske en tomte 🎅🏼som dyker upp från buskarna (eller nordpolen?) eller kanske evil Lucia. Det må vara en mysig lucia dag, men det är ju också fredag den 13:e (hitta easter egg i eventbilden.. like if you see it).

Den 13:e december öppnar vi dörrarna 19:00 och välkomnar er till den anrika traditionen på data: dJulmiddagen. Vi bjuder på god buffé och för första gången på några år så har vi nu skapat ett märke dagen till ära. 🍗🧀🍪🥮🥧

Biljetterna är för dataloger +1 och kommer släppas 18.00 på måndag den 2/12 här i eventet! De brukar gå på typ 0.6754 sekunder så var redo!! Därefter kommer ett mail med mer info.

Dresscode: business casual (absolut inte ovve!!) Stämning: mysig Biljetter: Alkohol - 170 kr Utan alkohol - 140 kr