MKM:s Halloweengasque

Höstlöven täcker marken, det blir kallare och dagarna blir allt mörkare. Hösten är officiellt här och kommer med många läskiga konsekvenser. Gastar och pumpor har setts på campus och halloween närmar sig med små skrämmande steg. Detta är på grund av att årets läskigaste gasque snart tar plats i META. Det börjar bli dags för HALLOWEENGASQUEN 2019 🎃.

Ta på dig din otäckaste utklädnad, gör dig beredd att bli skrämd när META görs om till pumpornas hem, fyllt med kusligheter.

I vanlig ordning kommer det att bli väldigt högt tryck på gasquen, och det gäller att vara beredd när biljetterna släpps. Tid för biljettsläpp kommer annonseras som inlägg i evenemanget så attenda eventet redan nu för att få notiser om hur just Du får en biljett!

Gasquen kommer hållas den 9 november. En alkfull biljett kostar 130 kr, och en alkfri variant kostar 100 kr. Anmälan är bindande, kommer att vara öppen för Medietekniker, Dataloger och +1:or till dessa, MEN Medietekniker kommer att prioriteras ifall gasquen blir fullsatt.

Anmälan stänger den 1 november.

Kusliga Partyhälsningar 👻 MKM