META låst i juli

META kommer att vara låst och larmat under perioden fredag 1:a juli till och med söndag 24:e juli. Detta betyder att ingen kommer vare sig in i sektionslokalen eller förrådet då även kortläsarna kommer stängas av.

KTH gör detta med anledningen att man vill öka säkerheten på campus och i sektionslokalerna under en period eftersom det inte är kommer vara så många som rör sig på campus under den perioden. Det finns tyvärr inte möjlighet att ha öppet på enskilda datum så det kommer vara låst hela perioden.

Så repetition, från nu på fredag (1 juli) kommer META vara larmat och låst och vill man ha ut något innan den 25:e juli så måste man därför ta det senast torsdag. Jag kommer vara i META torsdag eftermiddag för att se till att allting ser bra ut.

Vi ber om ursäkt för att detta kommer så sent men det beror tyvärr på dålig framförhållning ifrån KTH's sida. Har ni frågor är ni välkomna att maila antingen mig på lokalchef@d.kth.se fram till 30 juni (och efter det kommer det vara Erik Dackebro som svarar). Ni kan även maila ordförande Henrik Johansson på ordf@d.kth.se om ni föredrar det.

Trevlig sommar!