Exjobb

This text could not be translated automatically.

Hej!
Jag söker dig som ska genomföra ett examensarbete, med datainriktning, men ännu inte vet vad!

Jag är själv utexaminerad beteendevetare från Linköpings universitet. Jag har under min studietid genomfört en ideell studie på uppdrag, som examensarbete. Jag fann detta vara intressant och givande, vilket även uppdragsgivaren gjorde. Det är en bra kombination mellan nytta för uppdragsgivaren och en konkret uppgift för studenten.

UPPDRAG:
Jag har för avsikt att öppna en Internetbaserad verksamhet i form av ett forum/community. Personligen är jag inte speciellt bevandrad eller kunnig inom detta område. Vad jag primärt är ute efter är att skapa ett forum, där varje medlem har ett eget login och en egen sida där jag som administrator kan lägga upp material veckovis. Vidare ska det finnas en mail funktion mellan användare och administratorn. Dessutom önskar jag att det ska vara möjligt att respektive användare ska kunna återvända och läsa sina respektive administratorns tidigare postade trådar. Sekundärt, beroende på din kunskap och examinatorns krav, kan flertalet ytterligare funktioner utvecklas exempelvis chatt funktion mellan respektive användare.

Personligen är jag inte van vid att konstruera community/forum och är mer än villig att låta dig som tar uppdraget få vara kreativ och utveckla mina ideér. Vad avser programvara har jag inga speciella önskemål så länge de är lätta att arbeta i. Detta då jag med min begränsade kunskap ska kunna administrera detta i efterhand. Jag har blivit rekommenderad att använda JOOMLA och PFP BB, med motivet att dessa är gratis mjukvara samt att de ska vara lätta att arbeta i.

Jag är medveten om att era examinatorer kräver att ni ska uppfylla vissa krav, så ta kontakt med mig så ser vi till att både era och examinatorns krav blir uppfyllda.

Har du några frågor, tveka inte att höra av dig!
e-mail: [email protected], telefon: 0708-36 22 89

Ser fram emot ett framgångsrikt samarbete, hälsningar Adriano C. Marino