LAN i ESCapen!

This text could not be translated automatically.

Under de två första första dagarna i Juni anordnar Informationsorganet sitt första, årliga ÄngsLAN i Escapen. Vissa kopplar den första delen av ordet till sommar och sol, andra hela ordet till sina nyligen körda tentor.

Under LANet kommer det anordnas lite tävlingar, riktigt vad är fortfarande allt för hemligt. Vi kommer även bjuda på minst lika hemlig underhållning mha ESCens projektor – förutsatt att den inte kollapsat till dess. :)

Under LANet gäller alla de vanliga reglerna om nätverksanvändande på KTH, så ingen fildelning eller liknande. Automatiska system kör och kollar anslutna datorer, och om nån klantar sig finns det chans att vi alla blir blockerade. Mer specifika regler kommer finnas i tid för, och under, LANet.

Eftersom vår sektionslokal tar något begränsat med folk, och ännu mer begränsat till datorer, kan vi inte släppa in hur många som helst. Därför vill vi att alla som tänker vara med, anmäler sig till [email protected] med “Jag vill vara med och lana!” som rubrik. (Länken ovan fixar det automatiskt… wow!) Vi kommer att kunna vara max runt 20 pers.

Sammanfattat:

Start: 1 juni, 15:00
Slut: 2 juni, 15:00
Lokal: ESCapen
Anmäl dig: här