Studienämndsmöte - Onsdag 17:30 ESC

This text could not be translated automatically.

Studienämnden skall ha sitt första möte och behöver just dig! Men är det inte jobbigt att vara med? Eller, vad gör en medlem? Och vad gör studienämden?

Studienämnden granskar utbildningen, din utbildning. Är lärarna rättvisa? Är de bra? Kan de bli bättre? Är kursens innehåll det som står i PM;et? Allt detta och mycket mer. Men hur skall man hålla kolla på alla kurser? Där är där just du kommer in, nämnden behöver öron och ögon som håller utkik efter både bra och dåliga saker som sker på kurserna. Detta berättas sedan lämpligen på den månatliga studienämndsmötet eller till nämndens mailinglista.

Men vad får du för allt detta örande och ögonande? Jo, den där sköna känslan i magen av att göra något gott (den du får när du pinat dig att hjälpa en familjemedlem att installera Word och han/hon äntligen förstår och tackar dig för att du är ingenjörsstudent och kan sådant här). Du hjälper dina medstudenter att öka kvaliten på vår utbildning, kvalite som i slutändan blir en stämpel som du bär med dig resten av ditt liv som KTH-alumni. Dessutom har SNO lovat att försöka fixa kakor till mötena om du önskar mer kortsiktig belöning.

Vart träffas vi då? I ESC (även om vi kanske inte stannar där)
Tid? 17:30
Dag? Onsdagen den 20;e Februari