Bara 15 biljetter kvar till DataTjej2007 bankett

This text could not be translated automatically.

Eftersom killarna i IT sektionen inte har utnyttjat alla sina platser på DataTjej2007 banketten så finns det nu  som Data killar får köpa. Biljetterna går att köpa under båda måndagen 22 januari och tisdagen 23 januari.Banketten kommer att vara i Piperska Muren där allting påminner om Gamla slott. Efter en pampig entré och mingel serveras en vällagad 3-rättersmiddag. Under middagen bjuder bl.a. en trubadur på underhållning. Efter att vi har ätit, dansat och haft kul är en efterfest anordnat på Blue Moon Bar där vi har egen entré och garderob och ska vistas huvudsakligen i VIP området med egen bar. För de som är intresserade av efterfesten är inträdesavgiften till Blue Moon Bar 120 kr, vilken betalas på plats.

Anmäl dig genom att maila namn, födelsedatum, program och inskrivningsår (t.ex. D-04, IT02), alkohol/alkoholfritt samt matpreferenser till . Ange  som ämnesrad.
Betalningen sker till Bankgironummer: 5063-6471, ange namn och födelsedatum som meddelande. Alternativt kan du betala kontant i ESC under lunch tiden.

 Lördag 27 januari kl. 19:00
 Piperska Muren (T-bana Rådhuset) och efterfest på Blue Moon Bar (inträdesavgift till Blue Moon Bar är 120 kr, betalas på plats)
 200 kr (Biljettvärde är 660 kr)
 23 januari
 Mörk kostym