SWECO Position söker systemutvecklare

This text could not be translated automatically.



Det går bra för oss! SWECO Position är Sveriges största oberoende leverantör av GIS-lösningar. Vi arbetar med spännande projekt inom områden som energi, väg, trafiksäkerhet, miljö, skog och transport. Men det är bara början. Nu, när navigatorer i bilar och positionering av mobiltelefoner blir allt vanligare, börjar geografiska informationssystem att förändra vardagen för de flesta av oss.

Behovet av våra tjänster ökar och vi växer snabbt. I Stockholm söker vi nu systemutvecklare för examensjobb, praktik och anställning. Du behöver vara en driven och duktig utvecklare som gillar att ta egna initiativ.

I Stockholm är vi ett gäng på 25 konsulter och vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

SWECO Position ingår i SWECO-koncernen, Nordens ledande konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur.

Skicka din ansökan till Anders Larsson, [email protected], bifoga ett kort personligt brev samt CV. Frågor besvaras av Anders Larsson på 070 630 32 26.

Nyfiken på SWECO Position? Läs mer på www.sweco.se/position

Här finns annonsen som pdf: SWECO Position söker systemutvecklare till Stockholm