Intresserad av entreprenörskap? Excitera söker dig!

This text could not be translated automatically.

Excitera är den ideella, studentdrivna entreprenörskapsföreningen vid KTH. Excitera vill skapa ett intresse för företagande och kommersialisering av forskningsresultat, och underlätta upprättandet av kontakter mellan näringslivet, akademiker och studenter.

Projektgrupperna som organiserar Exciteras tre årligt återkommande tävlingar —- Excitera Innovation Challenge, Swedish Game Awards och Excitera Charon —- behöver alla utökas inför läsåret 06/07.

Vi söker drivna och ambitiösa studenter som vill ha erfarenhet av projektarbete vid sidan av studierna och få chansen att knyta värdefulla kontakter inför arbetslivet.

Excitera Innovation Challenge (EIC) är en innovationstävling som låter deltagarna gå från forskningsresultat till kommersialiseringsidé för en produkt eller tjänst. EIC drivs i nära samarbete med KTH Innovation, och riktar sig främst till studenter i Stockholmsområdet. Läs mer på www.eic.to

Swedish Game Awards (SGA) är Sveriges största spelutvecklingstävling, där studenter från universitet och högskolor i hela landet tävlar om att göra det bästa PC- och mobilspelet. SGA har samarbetat med några av Sveriges största spelföretag, som DICE och Starbreeze. Läs mer på www.sga.to

Excitera Charon är en tävling där studenter får utveckla mobilapplikationer med fokus på de funktioner som finns tillgängliga i moderna mobilplattformar. Samarbetspartners för tidigare omgångar inkluderar Ericsson och TeliaSonera. Läs mer på www.charon.to.

Lediga roller i projektgrupperna är bland annat:

  • partneransvarig (finansiering och kontakter med partnerföretag)
  • informationsansvarig (kontakter med pressen och marknadsföring)
  • evenemangsansvarig
  • grafik- och formgivningsansvarig
  • teknikansvarig (webbsystem och webbsidor)

För mer specifik information om projektens kompetensbehov, se respektive projekts hemsida eller www.excitera.nu

Skicka ansökan via e-post till Taghrid Hodroj ([email protected]). Bifoga CV, och skriv kort om dig själv och de roller och projekt du är intresserad av.

Sista ansökningsdatum är den 5 maj.