Mottagningen vill finnas för alla

This text could not be translated automatically.

Sista anmälningsdagen för mottagningen har precis passerat och vi har fått in ett bra antal anmälningar, vilket självklart är jätteroligt! Det bådar gott inför hösten och personligen tycker jag det är extra roligt att se att så många från ettan har valt att söka.

Det finns plats för alla!
Som datas i särklass största arrangemang vill vi som redan är engagerade i mottagningen även öppna en dörr för alla er som känner att ni inte kan vara med fullt ut. Må så vara för att ni ska resa bort eller jobba, ta igen i studierna eller behöver ledighet. Därför vill vi i titel poängtera extra noga att mottagningen även är till för er och att alla är valkommna att delta eller hjälpa till, om än så enbart på ett enstaka arr!
Skicka gärna in ett mail till titel och ange hur mycket just du kan bidra med, så ska vi se till att du får vara med och uppleva så mycket som möjligt av det roliga!

Självklart kan du även komma som d-osquarulda!
Om du känner att du gjort ditt i engagemangsvängen är du självklart även välkommen som d-osquarulda på många utav mottagningens arrangemang. Inom kort kommer vi presentera en sida där du kan se alla arrangemang som kommer, vad de kostar och direkt göra en anmälan på nätet. Så håll utkik efter det!

Med glada hälsningar,
Storebror och titel för Mottagningen 2006