Datasektionen vann KTH-Mästerskapen i Basket!

This text could not be translated automatically.

Den 18:e gick KTH-Mästerskapen i Basket. I sista stund hade turneringen blivit flyttad till en liten gymnastiksal i Rinkeby men spelet från Datas sida var stort! Stor bredd (12 herrar, en dam), hög topp och god stämning gjorde att laget spelade i en klass för sig rakt igenom hela turneringen och fram till vinsten!

Jag hoppas att alla dataloger som inte var med och spelade ändå känner de har en extra fjäder i hatten efter detta. Det var väldigt roligt att vara med. Är du intresserad av att lära dig spela med Datasektionen eller kanske redan kan? – skicka ett mejl till mig så får du reda på hur du går till väga.

Datasektionen ligger nu bra till i det övergripande KTH-Mästerskapen i vilket 5 grenar ingår: Innebandy, Volleyboll, Basket, Ultimate Frisbee och Fotboll.

Närmaste gren är Ultimate Frisbee vilket är “den udda grenen” vilken få skall ha prövat innan. Detta går av stapeln den 23:e april och jag behöver alla som är avlägset intresserade av att prova en ny sport för att kunna få ihop ett lag, så tveka inte att anmäla intresse nu! Kan du redan sporten är du förstås också välkommen!

Carl Henrik Laurell
Sektionsidrottsledare
[email protected]