Bandy tisdagar kl 20 i Engelbrektsskolan

This text could not be translated automatically.

Under Idrottsnämndsmötet i tisdags framröstades att hyra bana i Engelbrektsskolan, Valhallavägen 76, tisdagar klockan 20:00 (fler tider visade sig möjliga att boka än idrottsförvaltningen tidigare sagt). Detta har jag nu gjort .

Jag har genomfört denna bokning för november 8, 15, 22 och 29. Hur vi vill göra i december kan vi bestämma senare med nytt underlag. Jag bokade inte december som planerat, primärt för att banan “helt plötsligt” var ledig först 20:30 (fram till 21:30) och dels för att tisdag 13:e är lucia, 20:e är snudd på jullov. Dessutom hoppas jag fler än under detta möte ger en röst i senare omröstning då vi också kan avgöra vårens bokningar.

Nåväl, vi börjar spela nästa vecka alltså. Alla är välkomna att deltaga. För dem som vill så ses vi 19:45 vid Escapen den 8:november och går gemensamt till bandyn. Det är ett par hundra meter endast. Det går även bra att komma direkt till skolan. Det finns bemannat vaktmästeri motsv att fråga sig fram hos.

Under mötet tillsattes också två personer att hålla i trådarna gällande bandyn. Dessa är Erik Ragnerstam och David Chang. Någon av dem skall du vända dig till om du till exempel inte betalt för bandyn men ändå vill spela (det är billigt). Du hittar dem på plan och mail till [email protected] kommer också att nå dem framöver.

Lag för en eventuell träningsmatch mot I sektionen den 10:e gjordes också. Detta lag är det som också kommer ha förtur i KTH-mästerskapen den 13:e då vi bara är garanterade ett lags deltagande. Jag tänker dock verka för flera tillfällen med spel över sektionsgränserna.

Carl Henrik Laurell
Ordförande Idrottsnämnden
[email protected]