D-Dagens tävlingar

Nedan följer information om tävlingar i samband med D-Dagen.

Vinn ett kontaktsamtal med Ericsson! 10 deltagare vinner ett kontaktsamtal och en goodiebag av D-Dagens huvudsponsor Ericsson. För att delta måste du:

  • Fylla i din profil minst 95% på digital.ddagen.se (ifyllningsgrad syns till vänster på profilen)
  • Besvara frågan: "Var i Stockholm har Ericsson sitt huvudkontor?"
  • Skicka en skärmdump på profilprocenten och svar på frågan i ett PM till oss på Facebook (@kongligddagen) eller Instagram (@ddagenkth).

Du kan delta i tävlingen tills mässan stänger 2020-11-05 16:00.

Tävlingar är väldigt roligt och vi har en hel del utställande företag som anordnar tävlingar! Bara att surfa in på digital.ddagen.se och checka företagsmontrar som även är öppnade. De företag som just nu har tävlingar på sin företagsmonter där du kan vinna fina priser är Bontouch där du kan vinna en Google Home mini! Schibsted där dem tävlar ut Airpods! Genom Visma går det att vinna en FITBIT! Decerno ett exklusivt laptop väska från Sandqvist och från Deloitte ett giftcard på foodora! Men dessa är inte de enda företagen. Checka även If Skadeförsäkring, Scania Group och SVT för ännu mer tävlingar. Ett hett tips är att titta till företagens montrar ifall en tävling eller kanske ett arbetstillfälle dyker upp!

D-Dagen kan inte få nog av tävlingar, så därför anordnar vi själva också två fantastiska tävlingar till!

True or False: Vår maskot DeeDee har spanat på företagsmotrana och fixat en true or false tävling som ni hittar här.

Speed dating: Vi har även en tävling där du ska prata med flera olika företag under själva mässan. Reglerna hittar du här.

Mer information om tävlingarna hittar du under respektive länk. Lycka till!