Informationskväll för data med Decerno

This text could not be translated automatically.

Hej D-teknologer,

Nu när läsåret lider mot sitt slut tänkte vi fortsätta med en gammal tradition på Decerno och bjuder in Er till en informationskväll på Decerno. Här i vårt eget hus i Näsby Park lyser flitens lampa ofta för oss 30-talet anställda på Decerno. Och är vi inte på vårt trevliga kontor så finns vi ute hos någon av våra kunder och bygger skräddarsydda informationssystem till större företag och offentlig förvaltning. Vårt varumärkeslöfte till våra kunder är som Ni ser ovan –pålitliga systemlösningar.

Vi har också flera systerbolag inom vår koncern, DecernoGruppen. Systerbolag som utvecklar produkter för Sveriges kommunmarknad. Vi har fler än 260 kommuner som kunder på olika applikationer. Dvs vi är med andra ord också produktutvecklare. Ni är välkomna att få mer information, om möjligheter till examensarbete hos oss eller i DecernoGruppen och om hur några av våra relativt nyutexaminerade medarbetare från KTHs D-linje tycker om att ta steget ut i arbetslivet.

Kom till Decerno Torsdagen 28 april 2005 kl 18.00

Anmäl Dig redan idag (senast fredag 22 april, kl 12) till [email protected] en eller flera personer på en gång med namn och antagningsår.

Vi konsulter är alla civilingenjörer från F och D. Du får träffa VD, Koncernchef, Konsultchef och flera medarbetare. Vi ser fram emot att se Dig i våra lokaler på Djursholmsvägen 53 i Näsby Park. Det kan bli trångt men förhoppningsvis både trevligt och givande. Vi bjuder på något att äta och dricka.

Hit hittar Du enklast genom att ta Roslagsbanan till Näsby Park som är slutstationen, gå perrongen bakåt till gångbron, över den och Decernos hus ligger omedelbart till höger. Se även under Kontakta oss på www.decerno.se.

Välkommen
Wilhelm Arnör
VD, Decerno